Виламет и Савез српске малине подносe кривичне пријаве против челника Асоцијације малинара 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Виламет и Савез српске малине подносe кривичне пријаве против челника Асоцијације малинара
Trenutno na sajtu: 721       |       Podeli:
25.08.2017 | 0 коментар(а)



Ариље, Нова Варош - Удружење малинара "Виламет" и Савеза српске малине, саопштили су да ће покренути судски поступак

против челника Асоцијације малинара Србије, због како тврде, инцидента који се догодио прошле суботе на протесту у Ивањици.

Управни одбор Виламета на синоћњем састанку донео је одлуку да се покрене судски поступак због физичког и вербалног напада представника Асоцијације малинара Србије. Донета је одлука да се против организатора Добривоја Радовић, Драгана Богдановића и Деска Стојковића, поднесу кривичне пријаве.

"Њих тројица су најодговорнији за нападе на наше удружење и представнике који су се појавили на протестном скупу. Крајње су не примерени шовинистички иступи ове групације која себе назива заштитником малинара", рекао је председник удружења Виламет Милан Ђукић.

Савез српске малине саопштава да је одржана телефонска седница поводом немилог догађаја који се догодио у Ивањици 19. августа на протесту незадовољних произвођача малине.

"Председник Удружења "Виламет" из Ариља и представници "Савеза српска малина", дошли су да изразе незадовољство због ниске цене малине, где је председник Управног одбора Савеза и председник Удружења "Виламет" Милан Ђукић дао интервју за телевизију Н1, после чега је вербално и физички нападнут. Шовинистичким вређањем Савеза и Удружења од стране организатора и редара", наводи се у саопштењу Савеза српске малине.

Савез захтева да релевантни чиниоци испитају цео случај и предузму одговарајуће мере против Асоцијације коју предводе Добривоје Радовић, Драган Богдановић и Деско Стојковић.

Савез српаска малина ће покренути кривични поступак против Асоцијације, каже се у саопштењу.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.022.773 посета
Тренутно на сајту: 721 посетилац(a)