Адвокат Ћаловић: Хапшење полицајаца представа за народ, сви ће бити ослобођени 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Адвокат Ћаловић: Хапшење полицајаца представа за народ, сви ће бити ослобођени
Trenutno na sajtu: 530       |       Podeli:
28.12.2016 | 0 коментар(а)



Чaчак – Чачански адвокат Иван Ћаловић, који заступа 12 од 30 саобраћајних полицајаца који су јуче ухапшени због сумњи да су примали мито,

убеђен је да ће сви добити одлобађајуће пресуде.

Он каже да је помпезно хапшење било представа за народ и да су докази који су прикупљени против саобраћајаца на стакленим ногама.

– У решењу за полицијско задржавање од 48 сати апсолутно нисам видео ниједан доказ због којих би ови полицајци требало да буду задржани, а камоли да им се одреди притвор. Убеђен сам да ће сви добити ослобађајуће пресуде. У списима који су ми до сада били доступни ни помена да евентуално постоје обележене новчанице које би могле да послуже као доказ да су ови полицајци примили мито. Све ово је представа за народ – оценио је Иван Ћаловић у изјави за Морава Инфо.

Он додаје да је његова адвокатска канцеларија до сада против Министарства унутрашњих послова водила 212 спор и да је ваки решила у своју корист.

– Тако ће бити и овога пута – убеђен је Ћаловић.

Како наш портал сазнаје, 30 полицајаца и и још троје њихових колега који су у пензији ухапшени су јер су ’’жмурили’’ на саобраћајне прекршаје за које је запрећена казна од 1.000 до 5.000 динара. Претпоставља се да су узимали новац како би возачи камиона и путничких возила остали прекршајно некажњени. Терете се да су на овај начин оштетили буџет за укупно 1,5 милиона динара.

Они су неколико месеци били под мерама, а хапшење су извели припадници жандармерије опремљени аутоматским наоружањем и са фантомкама на главама. Део чачанских саобраћајаца ухапшен је на свом радном месту, а део у својим кућама и становима.

Одељење саобраћајне полиције ПУ Чачак кадровски је буквално преполовљено, пошто ће послове везане за безбедност саобраћаја у Чачку и Моравичком округу сада морати да обавља око 40 униформисаних саобраћајаца.

Извор: Морава Инфо




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.102.987 посета
Тренутно на сајту: 531 посетилац(a)