Стаматовић: Уређењем саобраћајнице, центар Златибора биће савременији и уређенији 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Стаматовић: Уређењем саобраћајнице, центар Златибора биће савременији и уређенији
Trenutno na sajtu: 619       |       Podeli:
13.08.2020 | 0 коментар(а)



Чајетина - За десетак дана Златибор и читава променада од уласка у центар Златибора поред тениских

 терена, језера, преко Краљевог трга, пијаце до хотела Торник изгледаће другачије, савременије и уређеније. Радови на асфалтирању улице у центру Златибора напредују добро, с обзиром на то да је само пре месец дана на том месту био ров дубине 12 метара и ширине 20 метара, а сада је уређена саобраћајница, казао је председник општине Чајетина Милан Стаматовић.

Он је истакао да је у веома кратком року и у тешким условима изведен озбиљан грађевински захват, на измештању колектора из центра Златибора саобраћајницом дужине 700 метара.

Стаматовић се захвалио инвеститорима, власницима привремених објеката и туристима који су имали стрпљења да испрате све те инвестиције, истакавши да ће Златибор када се све заврши изгледати много другачије, лепше, уређеније и да је вредело чекати, посебно ако се зна да се ради о вековним пројектима, за чију реализацију су се тек сада створили услови.

"Дефинитиван датум завршетка већине радова на Златибору је 19. август, можда ће остати само нека ситна дотеривања пратећих садржаја и уређење осветљења, а оно што је најбитније је да су најважнији радови урађени, укључујући и наш највећи пројекат Голд гондолу која ће, такође на Преображење 19. августа, бити пуштена у пробни рад , док ће Постројење за прераду отпадних вода бити отворено за десет до петнаест дана касније", закључио је Стаматовић.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CAJETINA ZLATIBOR SAOBRACAJNICA ASFALTIRANJE KOLEKTOR KANALIZACIJA IZMESTANJE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.176.551 посета
Тренутно на сајту: 619 посетилац(a)