Унук покојника: Шетали смо мртвог деду по гробљу и сахранили га тек ноћас 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Унук покојника: Шетали смо мртвог деду по гробљу и сахранили га тек ноћас
Trenutno na sajtu: 570       |       Podeli:
27.04.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - На градском гробљу у Чачку породица преминулог Радована Јовановића требала је да се опрости од њега у 14:00 часова,



међутим то је учинила тек синоћ у први сумрак.

Наиме, гробно место које је покојник још за живота себи обезбедио, било је испуњено водом која је преплавила вечну кућу покојника.
Према речима, унука покојника Јована Марковића, гробари који су вршили ископ покушали су да прикрију проблем прекривајући воду слојем картона, међутим ниво се до заказаног времена подигао на више од половине раке, па је породица спречила да покојника спусте у рупу пуну воде.

„Родбина и пријатељи који су присуствовали били су шокирани када су видели шта се догађа. Наш проблем је тек почео сазнањем да радници градског гробља морају да нам ископају нову раку. Прво смо чекали да се сахрана која је у току заврши, а за то време смо ковчег покојног деде премештали са стола на клупу па опет на неки сто, све док нам нису вратили колица са којима смо га вратили у капелу. Морали смо да чекамо копање нове раке на другом месту а сахрану смо обавили синоћ скоро по мраку. Међутим, сада смо у проблему јер не знамо како да пренесемо дедин спомеик који је остао на првобитном месту. Просто не могу да верујем шта се догађа на градском гробљу, а знам да је мој деда све уредно платио овом предузећу. Данас сам чуо причу да су они већ једном продавали то гробно место па су власници отказали због истих проблема. То им није сметало да га продају мом деди и сматрам да су га преварили”, каже за Глас западне Србије Јован Марковић.


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.415.153 посета
Тренутно на сајту: 571 посетилац(a)