Дани културе у Гучи 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Дани културе у Гучи
Trenutno na sajtu: 781       |       Podeli:
17.07.2019 | 0 коментар(а)



Гуча - Другу годину за редом организује се фестивал Дани Културе у Гучи.

Ове године, фестивал ће се одржати 27. и 28. јула на неколико локација у Гучи.
Организатори кажу да се труде ствари да поставе на своје место, те слоган овогодишњег фестивала гласи „Стави Културу на пр(а)во место!“
“ Нит је свако право место прво, нит је прво увек право, стога ми Културу стављамо на прво и право место и  да би показали колико (нам) је битна, ми Културу пишемо са великим словом” , кажу у организацији.
Позоришне представе, музички наступи, летњи биоскопи, исцртавање мурала, креативне радионице су ствари који ће бити присутне у Гучи у току трајања овог дводневног фестивала.
“ Овогодишњи фестивал посвећујемо „Људима од дела“. То су људи који стварају, људи који не седе и критикују, људи који не чекају некога или нешто да дође и улепша им живот него траже начин како сами могу да унапреде своју околину. Људи који не причају много него пуштају да њихова дела говоре уместо њих. И управо око тих људи и њихових прича ће се вртети сви програми овогодишњих Дана Културе у нади да ће се можда тако неко инспирисати да и сам постане „Човек од дела“, наводе организатори.
Овогодишњи циљ је постављање структуре и темеља за даље развијање фестивала и културе у овој варошици. 27. и 28. јула свим људима добре воље отворена су врата културније Гуче.


ГЗС / Радио Д




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Guca dani kulture

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.070.602 посета
Тренутно на сајту: 781 посетилац(a)