ПОКС одржао седницу Главног одбора, у Лучанима први пут самостално на изборе 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
ПОКС одржао седницу Главног одбора, у Лучанима први пут самостално на изборе
Trenutno na sajtu: 777       |       Podeli:
08.10.2018 | 0 коментар(а)



Топола – Јуче је у Тополи одржана четврта седница главног одбора ПОКС –а. На свечаној седници присутнима се обратио

председник ПОКС –а и народни посланик Жика Гојковић. Он је указао на значај Опленца и династије Карађорђевић.

„Овде смо се окупили како би одали почаст Карађорђевићима јер да није било њих не би било ни нас. Дугујемо им захвалност за све што су учинили за наш народ. Хвала Богу све нас је више и нећемо одустати док не повратимо Краљевину Србију. Не желимо да делимо Србију, никога не мрзимо, подржавамо све што је добро, подржавамо напоре за бољи и просперитетнији живот грађана Србије“, рекао је у свом обраћању председник Гојковић.

Он је истакао да је једино краљ успео да ујједини власт и опозицију. Нагласивши при том да је саборност и јединство њихова порука.

фото: ТопПрес

„Доста је сељак радио а Београд се градио, време је да Србија почне равномерно да се развија. ПОКС ће се борити да јединствено, снажно и упорно обновимо Краљевину“, тврди Гојковић.

На седници Главног одбора нашле су се четири тачке дневног реда које су једногласно усвојене.

Повереници су гласањем усвојили извештај о раду за претходни период. Донет је програм пословања ПОКС- а као и нова организациона шема и начин рада ПОКС –а. Како је речено  на данашњој седници, ПОКС ће први пут самостално изаћи на изборе у Лучанима. Најављено је и да ће ова партија наредне седмице одржати скупштину у Гучи где ће изабрати свог кандидата.

Иначе пре свечане седнице лидери ПОКС –а са присталицама положили су венце и одали почаст припадницима династије Карађорђевић, Вожду Карађорђу, Краљевима Петру I и Александру I, као и Кнезу Павлу и Принцу Томиславу.

ГЗС/ ТопПрес

Полагање венаца припадницима династије Карађорђевић, фото: ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ПОКС седница Топола Лучани избори

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.416.674 посета
Тренутно на сајту: 778 посетилац(a)