Ускоро се очекује почетак реализације пројекта изградње обилазнице око Пожеге за Косјерић 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Ускоро се очекује почетак реализације пројекта изградње обилазнице око Пожеге за Косјерић
Trenutno na sajtu: 543       |       Podeli:
07.05.2021 | 0 коментар(а)



Пожега - У Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре одржан је састанак
Фото: ГЗС

техничког дела Радне групе за пројекат изградње обилазнице око Пожеге за Косјерић.


Представници општине Пожега на челу са замеником председника општине Иваном Новаковићем су презентовали стање и расположиве капацитете са којима општина Пожега располаже са циљем што бржег уласка у реализацију пројекта.

„На данашњем састанку Радне групе утврдили смо тренутни статус документације и направили план рада за следећи период. Јако је важно да се што пре започне са пројектовањем и експропријацијом земљишта како би ова облиазница могла да почне да се гради у предвиђеном року”, рекао је Иван Новаковић заменик председника општине Пожега.

Са истим циљем је договорено да у радну групу буду укључени и представи Железница Србије и ЈП "Србија воде" јер је значајан број питања везан за њихов делокруг рада, посебно што се улази и у реализацију пројекта уређења речног корита Скрапежа и заштитног бедема ради одбране од поплава.


У исто време је договорен низ активности које треба да предузму сви учесници овог пројекта како би у што краћем року започели и први конкретни радови на терену а учесталост оваквих састанака сама по себи говори да су у ресорном министарству рећени да се овај пројекат што пре реализује.

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


pozega obilaznica stastanak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.223.500 посета
Тренутно на сајту: 543 посетилац(a)