Стефановић обишао Лучане: Драгачевци поштују закон 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Стефановић обишао Лучане: Драгачевци поштују закон
Trenutno na sajtu: 492       |       Podeli:
02.11.2019 | 0 коментар(а)



Лучани – Министар унутрашњих послова у Влди РС, Небојша Стефановић, обишао је ПУ у Лучанима
Стефановић у Лучанима, фото: РИНА

и нагласио да је у овој општини смањен број кривичних дела, што потврђује, како је истакао министар, да се вредан и пожртвован рад полиције исплати.

“Доказали смо да грађани могу имати поверења у своје полицајце, нарочито овде у Лучанима где смо имали много проблема са поплавама. Рад са грађанима никад не престаје, имамо одличну међусобну интеракцију и очекујем да ћемо кроз повећан број извршилаца обезбедити још бољи рад полицијске станице и тако омогућити већи број патрола и више полицајаца на улицама”, рекао је Стефановић.

У плану је да се у наредних неколико месеци појача полицијски возни парк новим теренским возилима, а у плану је и набавака нових система видео надзора.

“Тако ћемо допринети повезивању школа са полицијскимм станицама и омогућити бржи и ефикаснији рад. Захвалан сам грађанима у овом крају што поштују закон и не праве велика кривична дела и тако олакшавају рад полиције”, истакао је Стефановић.

Као један од приоритета МУП-а навео је сузбијање наркотрафикинга.

“Учинићемо све да се грађани осећају сигунро и безбедно у својој држави, и да виде да је полиција максимално посвећена свом послу”, закључио је министар.

РИНА / ГЗС

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


STEFANOVIC. LUCANI POLICIJA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.113.339 посета
Тренутно на сајту: 492 посетилац(a)