СНС: СЗС нема капацитете да изнесе кампању у све четири општине 


Preko 1000 vozila u koloni, potpuni kolaps ka Zlatiboru              Festival profesionalnih pozorišta Srbije u Užicu od 13. do 20.maja              U Srbiji u martu više turista za 11,7 odsto nego pre godinu dana              Potpisani ugovori za pošumljavanje sa 38 lokalnih samouprava - novi drvoredi u Čačku, Ljuboviji, Arilju              Danas Komaranska košija na Boretinom brdu              Večeras na Kraljevom trgu koncert Baneta Mojićevića              Čačani će sutra u Borčevoj hali uživati uz pesme Lexington benda             

 
СНС: СЗС нема капацитете да изнесе кампању у све четири општине
Trenutno na sajtu: 369       |       Podeli:
31.10.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Пред најављене локалне изборе у Лучанима, Кладову, Кули и Дољевцу Повереништво СНС у Чачку обратило се саопштењем

у коме наводе да Савез за Србију нема, како кажу адекватну страначку инфраструктуру ни капацитете да изнесе кампању у све четири општине, а претендује да води Србију.

„Самозвани лидери у јавност излазе са причом како нема услова за регуларно одржавање избора, како су они нелегално расписани и најављују бојкот, као најбољи алиби за предстојећи очекивани дебакл.

Фокус свих активности СЗС ће очито бити на Лучанима, јер је јасно да је Бошко Обрадовић убедио Ђиласа, Лутовца, Јеремића, Стефановића, Веселиновића и екипу да су им шансе за успех ту највеће, вероватно не рачунајући на то да Драгачевци нису ни глупи ни наивни, па да поверују њиховим лажима и програму који се искључиво заснива на мржњи према Александру Вучићу и Српској напредној странци. Тако се на недавно одржаној трибини у Гучи, где се у сали нашло пет пута мање грађана него што је за пар сати сакупљено потписа за подршку листи СНС, могло чути само оно што вођство Савеза за Србију неће, а ни једна реч о томе шта ће урадити, како би се побољшао живот мештана овог краја.

Патетично и отужно звучи позивање Бошка Обрадовића на славну прошлост Драгачева и славног солунца Будимира Давидовића, јер то нико и не спори, али делује малициозно такве вредности злоупотребљавати у дневнополитичке сврхе и позивати на рушење актуелне, легалне и легитимне власти у Србији.

Бљутаво звучи и када Драган Ђилас, некадашњи неприкосновени лидер Демократске странке, било јавно или из сенке, који је ту партију довео до просјачког штапа, а себи напунио џепове, прича о приватизацији и продају националних ресурса. Подсећања ради, за време власти „жутих“, када су у њиховим редовима били готово сви садашњи лидери Савеза за Србију, продат је НИС, бројне фабрике за прераду воде, бањска лечилишта, националне фреквенције...

Управо због пљачкашких приватизација, које су спроводили Ђилас и његови компањони, Србија је остала без више од пола милиона радних места и то је сигурно кључни разлог за одлазак радно способних људи из Србије. Председник Александар Вучић, премијерка Владе Србије Ана Брнабић и њихов тим даноноћно раде на отварању што већег броја фабрика, субвенционишу стране и домаће инвеститоре и улажу надчовечанске напоре да од наше земље створе што лепше место за живот. Народ и бирачи ће то свакако умети да цене”, наводи се у саопштењу.

Информативна служба ГрО СНС Чачак




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.816.502 посета
Тренутно на сајту: 370 посетилац(a)