Селак купио опанке и одиграо колце, ево ко је успео да издржи његов темпо 



 
Селак купио опанке и одиграо колце, ево ко је успео да издржи његов темпо
Trenutno na sajtu: 390       |       Podeli:
13.08.2017 | 0 коментар(а)



Гуча - Иако је председник Србије, Александар Вучић, због невремена морао да пропусти највећу трубачку смотру и сјеничко јагње специјално припремљено за њега, на 57. сабору,



боје политичара су одбраниле његове партијске колеге.

Генерални секретар председника Србије, Никола Селаковић, након што је пазарио опанке од локалних продаваца упустио се у играње народних кола, које је пола сата без престанка свирао мајстор трубе Дејан Лазаревић. Селаковић је показао завидну кондицију, јер колце није прекинуо ни на минут, а његов темпо могао је да испрати само градоначелник Чачка, Милун Тодоровић.

На мегдан Селаковићу изашао само Тодоровић, фото: Глас западне Србије

Добар провод уз печење, свадбарски купус и трубаче на увце, нису заобишли ни политичари из суседних општина. Градоначелник Ужица, Тихомир Петковић, и председник оптшине Ариље, Зоран Тодоровић, уживали су у звуцима лимених инструмената, али се у коло нису упуштали, док је Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац престоницу трубе морао да напусти раније због невремена које је погодило села његове општине.

Да поред скупштинске говорнице знају и да се опусте у Гучи, показали су и народни посланици Драгомир Карић, Остоја Мијаиловић и Марко Парезановић који такође нису пропустили највећи празник трубе на свету.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.819.419 посета
Тренутно на сајту: 389 посетилац(a)