Они ће уређивати Глас западне Србије 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Они ће уређивати Глас западне Србије
Trenutno na sajtu: 497       |       Podeli:
20.05.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Глас западне Србије, један од најчитанијих регионалних портала, добио је нове уреднике,

Гвоздена Оташевића и Жану Јанковић.

Предност ово двоје новинара су искуство са једне и младост и иновативност са друге стране, па на страницама Гласа западне Србије, неће изостати брзе, значајне и интересантне информације као што сте и до сад навикли.

Жана Јанковић новинарско знање стекла је на Факултету политичких наука у Београду, а већ дуже време ради у Гласу западне Србије као новинар дописник за две националне телевизије.

Гвозден Оташевић преко четири деценије провео је у “Политици”, сматра се доајеном новинарства и сврстава у ред неколико најбољих новинара у Србији

До сад је на месту уредника био Гвозден Николић, али његова ауторска емсија “Нећете веровати”, која се емитује на Првој српској телевизији донела је мноштво обавеза, због којих су уреднички посао ГЗС пеузели ово двоје врсних новинара.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.168.204 посета
Тренутно на сајту: 497 посетилац(a)