У Тополи сутра ванредна седница Скупштине општине 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
У Тополи сутра ванредна седница Скупштине општине
Trenutno na sajtu: 374       |       Podeli:
25.02.2021 | 0 коментар(а)



Топола – Председник Скупштине општине Топола Миодраг Миловановић сазвао је за петак, 26. фебруар, 1. Ванредну седницу Скупштине општине Топола,

за коју је предложен Дневни ред сачињен од пет тачака.

Прва тачка Дневног реда биће гласање о поверењу председнику и заменику председника Скупштине општине Топола. На дневном реду је и избор председника СО Топола.

Трећа тачка Дневног реда биће избор Заменика председника СО Топола.

На Дневном реду наћиће се и гласање о поверењу председнику Општине и Општинском већу  општине Топола, као и избор Председника Општине, заменика председника Општине и Општинског већа.

Захтев за заказивање ванредне седнице  СО Топола поднео је представник предлагача Драган Живановић испред Боље Србије. Уз захтев за заказивање ванредне седнице приложени су и потписи одборника њих 16.

Подсећамо, последња Седница Скупштине општине Топола одржана је 20. 12. 2020. године. За скупштинску већину и њено одржавање потребан је 21 одборник.

Седница ће се одржати у згради биоскопа са почетком од 10 часова.

ГЗС/ ТопПрес

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


opstina topola vanredna

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.266.338 посета
Тренутно на сајту: 375 посетилац(a)