Разишла се најјача опозициона групација у Горњем Милановцу, од сутра Таковски покрет 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Разишла се најјача опозициона групација у Горњем Милановцу, од сутра Таковски покрет
Trenutno na sajtu: 390       |       Podeli:
16.12.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Према незваничним информацијама, дошло је до разлаза међу члановима у ГГ „Победи и спаси општину Горњи Милановац“,
Распала се ГГ Милисава Мирковића „Победи и спаси општину Горњи Милановац“, Фото: ГЗС

преноси ГМ Прес. Наиме, како смо сазнали изгледа да дојучерашњи заједнички циљ око кога су били окупљени, није био довољно снажан да задржи део чланства, који је већ формирао нову Одборничку групу „Таковски покрет“. На челу новоформиране Групе налази се Десимир Јовановић, а међу онима који су напустили Милисава Мирковића су Александар Видојевић,Бошко Миловановић и многи други. Шта је довело до разлаза дојучерашњих сарадника и истомишљеника , чији је циљ био да спасу општину и победе, за сада није обелодањено.

Седница Скупштине општине Горњи Милановац заказана је за сутра у 10 сати, па очекујемо и више информација у вези са променом у саставу једне и формирањем нове Одборничке групе, наводи ГМ Прес.

Миловановић: Сутра формирамо одборничку групу

Да је вест тачна донекле је потврдио Бошко Миловановић који је за ГЗС казао да ће на сутрашњој скупштини бити формирана нова одборничка група.
" Нас седам ће чинити највероватније нову одборничку групу Таковски покрет. Ја дубоко поштујем Милисава Мирковића, али од почетка све храмље. Ђорђевић има своје ставове, али не можемо се бавити претресањем од Кулина бана. Део нас сматра да све оно што је добро мора се подржати јер је то интерес грађана, оно са чим се не слажемо увек ћу критиковати, каже Миловановић за ГЗС.
Иначе ,групација која се очигледно разишла имала је најјбројнију одборничку групу после СНС у локалном парламенту варошице под Рудником.

 

 

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


grupa gradjana milisav mirkovic gornji milanovac milovanovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.116.806 посета
Тренутно на сајту: 391 посетилац(a)