Скупштина сутра у Гучи, на дневном реду нема предлога буџета за 2018. 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Скупштина сутра у Гучи, на дневном реду нема предлога буџета за 2018.
Trenutno na sajtu: 500       |       Podeli:
26.12.2017 | 0 коментар(а)



Лучани, Гуча - На сутрашњој седници Скупштине општине Лучани, одборници ће разматрати ребаланс за 2017. годину,

као и предлог о максималном броју запослених на неодређено време у систему локалне самоуправе.

На дневном реду ће се наћи и измене кадровског плана Општинске управе за ову годину, затим предлог одлуке о локалним комуналним таксама, као и одлука о утврђивању минималне висине износе у случају принудно постављеног професионалног управника.

Одборници ће разматрати и извештаје о извршењу буџета општине за периоде од 01. јануара до 30. јуна и 30. септембра.

На седници би требало да се да сагласност на план рада, финансијски план и ребаланс финансијског плана Дома здравља и Црвеног крста за 2017. годину.

Разматран ће бити и извештај о раду Предшколске установе "Наша радост" за 2016/2017. годину, као и Правилник о критеријумима и поступку доделе средстава црквама и верским заједницама.

Разматрана ће бити решења о именовању вршиоца дужности директора ЈКП "Комуналац", као и чланова школских одбора у пдновним школама "Вук Караџић" у Каони и "Марко Пајић" у Вичи.

У позиву се наводи да ће седница сутра бити одржана са почетком у 10:00 сати у Центру за културу и спорт, пошто је дошло до извођења обимних грађевинских радова на згради Општинске управе у Лучанима.

Глас западе Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.426.461 посета
Тренутно на сајту: 501 посетилац(a)