На скупштини усвојен план одбране од поплава 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
На скупштини усвојен план одбране од поплава
Trenutno na sajtu: 433       |       Podeli:
15.05.2020 | 0 коментар(а)



Љиг - Данашње 25. скупштинско заседање општине Љиг, због познатих околности везаних за корона вирус

и обезбеђивање социјалне дистанце, одржано је у трпезаријској сали Основне школе „Сава Керковић” у Љигу.

На седници је усвојена Одлука о првој измени Одлуке о буџету општине Љиг за 2020, као и Одлуке о додели уговора којом се врши избор најповољније понуде за поверење обављала комуналне делатности градско-приградског превоза путника у друмском саобраћају на територији општине Љиг.

Скупштина је одобрила Оперативни план одбране од поплава за воде II реда на територији општине Љиг за 2020. и донела закључке о усвајању Програма мере подршке за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоја за општину Љиг за 2020. и годишњи програм заштите, уређења и коришћења привредног земљишта у државној својини на територији општине Љиг у 2020.
Градска библиотека и Заједнички центар за социјални рад доставили су извештаје о раду за прошлу и програм рада за текућу годину којима је скупштина ала „зелено светло”.

РИНА (ГЗС)




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ljig skupstina vest

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.283.769 посета
Тренутно на сајту: 434 посетилац(a)