Интернет и ТВ понуда никад нису били овако супер 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Интернет и ТВ понуда никад нису били овако супер
Trenutno na sajtu: 339       |       Podeli:
11.06.2020 | 0 коментар(а)



За све становнике Горњег Милановца и околине Супернова је спремила никад бољу понуду - још бржи интернет,

проширену листу ТВ канала и фиксну телефонију уз лак пренос броја!

Током протеклог периода показало се колико су нам квалитетан и стабилан интернет без застоја и сметњи, али и услуге телевизије и телефоније неопходни за одржавање веза, испуњавање радних обавеза, као и за информисање које нам је било од пресудног значаја. За време које смо провели код куће током ванредног стања потрошња интернета оборила је све рекорде и удвостручена је на нивоу читаве Супернове! Зато овај кабловски оператор наставља да даље развија и усавршава своју услугу, како би корисницима омогућио да несметано сурфују, телефонирају и гледају омиљене ТВ програме.

Уз Супернову сваки корисник може да рачуна на брз, поуздан и неограничен интернет, бесплатне минуте у оквиру фиксне телефоније, али и обогаћену ТВ понуду у којој се од скоро налазе канали попут музичко-забавног К1, ТВ ДР који се бави здравственим темама, два дечија – Деxy ТВ-а и Казбуке, Тоxиц-а са популарном музиком, али и Балкан Трип-а са живописним путописима из читавог региона. Квалитет услуге неоспорно представља фактор који доприноси томе да се као оператор издвојите на тржишту, а задовољство корисника Супернове говори у прилог томе да је посвећеност унапређењу мреже итекако препозната. Одабир кабловског оператора постао је веома једноставан и зато одласком у неку од пословница Супернове широм Србије, можете направити супер избор и одабрати пакет услуга у складу са вашим потребама и то са месечном надокнадом од само 1 динар током првих 6 месеци. Додатно, свим новим корисницима омогућено је да уз пакет добију и телевизор на 24 рате по цени од 599 динара месечно!

Више информација о понуди Супернове у сваком тренутку је доступно позивом на број 19911 и на званичној интернет страници www.mojasupernova.rs.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.483.464 посета
Тренутно на сајту: 338 посетилац(a)