Ко жели да муља с народним парама, можда је корисно да прочита 


Veliki pad temperature - od 5 do 11 stepeni, tokom dana kiša              Nakon 30 stepeni - sneg, obelele livade i pašnjaci na Zlatiboru a snežne padavine u aparilu iznenadile i Čačane              Da slavimo i budemo humani: FK Borac 1926 Čačak - FK FAP Priboj, prihod od prodatih ulaznica ide u humanitarne svrhe              Nova praksa JP „Gradac” - oštećena imovina u saobraćajnim nezgodama biće finansirana iz osiguranja lica koje je izazvalo nesreću              Obuka za učenika edukatora o energetskoj efikasnosti              Vesić: Sraman dan i za Savet Evrope i za Doru Bakojani              GrO SNS Čačak - Đilasovci izgubili kompas, besprizorne laži umesto konkretnog političkog programa             

 
Ко жели да муља с народним парама, можда је корисно да прочита
Trenutno na sajtu: 372       |       Podeli:
23.06.2017 | 0 коментар(а)



Чачак – Новинар неке сарајевске школе чију диплому никада нико још није видео, континуирано и на разне начине, сплеткама и поквареним монтираним текстовима,

кидише на Глас западне Србије. Раније је то чинио са скупштинске говорнице као одборник ЛДП - а, затим ДЈБ Радуловића, а сада то ради путем свог медија којег већ деценију употребљава само за блаћење, спекулације и трговину, и КОНКУРСЕ (Читај: зграби народне паре).

На челу те потере је умишљени новинар, и каобајаги идеолог многих политичких гарнитура и власти у Чачку током последњих 20 година, члан разних политичких партија од ДС - а, фракције Слободана Вуксановића, ЛДП – а, до Покрета Саше Радуловића. И никако да схвати да је постао прошлост. Уосталом, као и његови медији, Озон радио и Јутро продакшн, који су отишли на добош због дугова по судским пресудама.

Стојана Марковића, тобоже љутог противника режима Александра Вучића, тог Стојана који се, куку нама, жестоко секира да ли је неки медиј наклоњен СНС-у, питамо:

- Kако му не смета да сопствену жену учлани у Вучићеву партију?

- И, шта та госпођа, која је као Динкићев директор истеривала напредњачке кадрове из Националне службе запошљавања, сада ради у Економском савету Српске напредне странке???

Стојан Марковић и Биљана Јовановић-Марковић члан СНС од 15. јуна 2015. године, фото: ГЗС

Одговорно тврдимо да је Биљана Јованић – Марковић, супруга Стојана Марковића, члан СНС - а две године, и машала ушла у трећу. У њеној приступници стоји да је у странку ушла 15. јуна 2015. године.

Наиме, Марковићева супруга Биљана након распада Динкићеве странке која ју је именовала најпре на место директора Пореске управе у Чачку, а затим и на дужност директора Националне филијале запошљавања, преселила се у табор Српске напредне странке где је члан Економског савета. То је потврђено ГЗС-у у ГрО СНС Чачак.

-Како је могуће да овако љути противник А.В. и СНС – а, како је дакле могуће да тај Стојан Марковић, трпи Вучићевце толико близу?

- И што је још поквареније: упире прстом у друге да, као опасни политички елементи, ,,шурују“ са напредњацима?

Демантујте, Марковићу, ако није истина!

Али, Стојане Марковићу, новинарчино, хоћете ли коначно одговорити грађанима (не нама јер ми то знамо):

- Да ли сте одговарали под оптужбом да сте крали нафту из хуманитарних резерви, и да ли вам је суђено због тога?

- Где вам је Радио Озон, зашто га продаје Привредни суд, да ли је тачно да постоји 21 извршна пресуда у том случају за бројне дугове?

- Где је студио поменутог радија, како је могуће да ради а нема ниједног запосленог ?

- Какав је то толико важан пројекат у којем добијате од државе ПОЛА МИЛИОНА динара, за поменути радио око којег се, изгледа, бави једино судски извршитељ Мирослав Ињац?

- Да ли је тачно да тих пола милиона иде на заштићени рачун, и куда иде одатле?

- Како је могуће да држава народним парама финансира пројекат који је немогуће спровести?

- Да ли се све ово, господине Марковићу, народним језиком, зове ПРЕВАРА?

 

Али ово није све, има још питања:

- Како ви, као оснивач три медијске куће, НЕМАТЕ БАШ НИШТА ОД ЛИЧНЕ ИМОВИНЕ ?

- Да ли ако сте то намерно постали ,,пролетер и бескућник” то учинили како би радили ово горе?

- Да ли са одлукама комисије, која вам даје силне плаћене пројекте за поменуте фирме, има везе ваш ортак Петар Јеремић, горњомилановачки основац који је Konsultant/ Expert ОЕБС-а ( читај чудо невиђено) са којим сте били у комисији у Пријепољу, где суд расправља о Вашим одлукама? Или је то можда онај Перица који је закувао у комисији у Краљеву, да не помињемо тек Зајечар, (о томе ћемо касније)?

Да ли је Konsultant/Expert ОЕБС-а Петар Јеремић упознат са способностима свог пријатеља, фото: ГЗС

-Да ли се он ово огласио у име Горњомилановчана где је прошле године на твоју фору прошао одлично са медијем који је имао традицију од 20 радних дана и у којем је такође он етички ,,Expert”?

Стручњаци, Experti и Konsultanti набавите нешто од имовине, немојте вечито туђу расипати!

Е ПА НЕ МОЖЕ ДОКАД ХОЋЕТЕ, НЕ ВРЕДИ !

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.277.977 посета
Тренутно на сајту: 373 посетилац(a)