Викенд у Гучи у знаку културе 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Викенд у Гучи у знаку културе
Trenutno na sajtu: 392       |       Podeli:
27.07.2019 | 0 коментар(а)



Гуча - Већ другу годину за редом у Гучи се организује фестивал Дани Културе. Ове године одржава се

27. и 28. јула на неколико локација у Гучи.

Организатори овогодишњег фестивала поручују да су одлучили да поставе ствари на своје место па је стога овогодишњи слоган "Стави Културу на пр(а)во место"!

Позоришне представе, музички наступи, летњи биоскопи, исцртавање мурала, креативне радионице само су део овогодишње понуде на дводневном фестивалу Културе.

Свечано отварање фестивала и додела награда за “Људе од дела“ за 2019. годину заказана је за 27. јул у 19:30ч на летњој позорници Центра за културу након чега ће бити одиграна вишеструконаграђивана монодрама „Милунка“ у сали Центра за културу. Од 21:30 на летњој позорници нас очекује концерт београдског бенда „Џепови“.

Други дан фестивала је резервисан за свечано отварање првог мурала у Гучи од 19.30ч,а одмах наког тога испред мурала и представа „Поштовани професоре“. Фестивал ће се завршити концертом ужичког бенда „Исток“.

ГЗС

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


guca festival

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.274.548 посета
Тренутно на сајту: 392 посетилац(a)