Већина гостију у Атомску бању Горња Трепча дошла са потврдом о вакцинацији 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
Већина гостију у Атомску бању Горња Трепча дошла са потврдом о вакцинацији
Trenutno na sajtu: 1189       |       Podeli:
16.04.2021 | 0 коментар(а)



Горња Трепча, Чачак – Једна од првих приватизованих бања у Србији је Атомска бања Горња Трепча која је данас лидер у здрaвственом туризму Србије.



„ За 12 година Атомска бања изградила је и проширила смештајне капацитете и опремила се најмодернијим и најсавременијим дијагностичким апаратима који су неоходни и физикалној терапији. Запошљавали смо нове стручне кадрове и све је то утицало да квалитетом услуга које пружамо будемо лидери здравственог туризма, каже Ненад Младеновић , директор маркетинга и додаје да Атомска бања има највећи просек у Србији када је реч о броју ноћења страног госта.


„ Број ноћења страних гостију је преко 11 и то је највећи просек у Србији. Лековитост једне од најиспитиванијих вода не доводи се у питање ,па се страни гости све чешће одлучују за одмор и рехабилитацију па најчешће остају 21 дан и долазе два пута годишње . Тренутно располажемо са 273 постеље у нашем власништву и око 2000 приватног смештаја које сервисирамо за потребе гостију којима су на располагању хидротерапијски блокови и лековита вода. Све су чешћи гости из Уједињених Арапских Емирата, па их и крајем априла очекујемо. Најбројнији су Руси којих је од 2009. године када смо почели промоцију на њиховм тржишту сваке године све већи и сада их је око 300 и врло си дисциплиновани, каже Младеновић.


Он додаје и да је кухиња прилагођена сваком госту и поднебљу попут оних исламске вероисповести за којих се храна набавља искључиво из Новог Пазара по стандардима халала.
Уговори са здравственим осигурањима из Русије, Словеније, Републике Српске свакако омогућавају олакпано лечење пацијената који долазе у Атомску бању Горња Трепча,а са друге стране када је реч о домаћем госту, ваучери за одмор у Србији знатно су допринели повећању броја домаћег госта.

„Да није било ваучера не би било ни повећања броја гостију за 30 одсто, па су капацитети бање 60 одсто попуњени. Преко две хиљаде резервација већ смо издали за коришћење ваучера ,а прва количина од 100 хиљада већ је подељена. Када је реч о правилнику који смо донели на самом почетку пандемије и протоколу који се тиче сваког госта, још увек се држимо стриктних мера па је пи си ар за госте из иностранства обавезан . Оно што ме посебно радује да су наши гости који су тренутно у Атомској бањи , у 70 одсто случајева вакцинисани са обе дозе вакцина „ каже директор маркетинга Атомске бање Ненад Младеновић.

ГЗС 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ATOMSKA BANJA GOSTI NENAD MLADENOVIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.003.456 посета
Тренутно на сајту: 1189 посетилац(a)