Почело подношење захтева за подстицаје у сточарству 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Почело подношење захтева за подстицаје у сточарству
Trenutno na sajtu: 404       |       Podeli:
04.02.2022 | 0 коментар(а)



Почело је подношење захтева за подстицаје у сточарству и то за тов јунади, јагњади, јаради и свиња,
Почело подношење захтева за подстицаје у сточарству, Фото: ГЗС

као и за подстицаје за краве за узгој телади за тов.

Сточари подстицај за тов стоке могу да остваре ако Управи за аграрна плаћања поднесу захтев за остваривање права на подстицаје за тов јунади, тов свиња, тов јагњади и тов јаради од 1. фебруара до 31. јула 2022. године и то за грла предата кланици или извезена у периоду од 1. јула 2021. године до 30. јуна текуће године.

Како је наведено на сајту Управе за аграрна плаћања, захтев за подстицаје подноси се посебно за сваку врсту товних грла, с тим да се за исту врсту товних грла подноси највише до три захтева, а за исто грло захтев за подстицаје може да се поднесе једном за једну календарску годину, по завршетку това.

Сточари у истом периоду, од 1. фебруара до 31. јула, могу поднети захтев на снову Правилника о условима и начину остваривања права на подстицаје у сточарству за краве за узгој телади за тов.

Правно лице, предузетник и физичко лице, носилац комерцијалног породичног пољопривредног газдинства, остварују подстицај за најмање две краве отељене у периоду од 1. јула 2021. године до 30. јуна 2022. године.

Висина подстицаја по грлу износи 20.000 динара.

 

 

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.156.120 посета
Тренутно на сајту: 405 посетилац(a)