Поново пуштено грејање у Чачку 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Поново пуштено грејање у Чачку
Trenutno na sajtu: 318       |       Podeli:
07.05.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Ниске темепратуре за ово доба године, охладиле су станове па су на адресу ЈКП “Чачак”за грејање стигле бројне молбе за продужетак грејне сезоне.

Директор, Данко Ћаловић, у изјави за агенцију РИНА каже да се Чачанима изашло у сусрет и да су поново успастављени системи за даљинско грејање у Нсељима Љубић кеј и Винара, а да се у осталим деловима града то очекује у току дана.

“Док трају хладни дани пуштаћемо грејање. Потрудићемо се да грађани немају додатне трошкове због ове ситуације. Обезбедили смо довољне количине гаса”, изјавио је Ћаловић.

Он истиче да ће једино хладни бити радијатори у зградама “Просвете” јер је у том делу гасовод прекинут због радова на Улици 10.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


grejanje cacak hladnoca

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.366.550 посета
Тренутно на сајту: 317 посетилац(a)