Почела продаја улазница за изложбу „Чистач” Марине Абрамовић 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Почела продаја улазница за изложбу „Чистач” Марине Абрамовић
Trenutno na sajtu: 340       |       Podeli:
14.06.2019 | 0 коментар(а)



Због незапамћеног интересовања публике, Музеј савремене уметности у Београду покренуо је продају улазница за велику ретроспективну

изложбу „Чистач“ Марине Абрамовић.

Регуларна цена улазнице износи 600 динара, док је за одређене групе утврђен попуст тако да је цена 300 динара. Овај попуст се односи на студенте, ученике средњих и основних школа и пензионере, уз студентску легитимацију, индекс, ђачку књижицу, пензиони чек и друго.

Улазнице се купују за тачно дефинисани датум и временски термин, преко интернета и на свим продајним Тикетс местима. Карте ће бити доступне и на благајни Музеја савремене уметности од дана отварања изложбе и једино се тамо могу реализовати дефинисани попусти.
В.д. директора Музеја савремене уметности у Београду истакао је да се ради о најнижој цени улазница за ову изложбу која је до сада обишла шест одабраних европских градова.

Цена улазнице за групне посете од преко 15 посетилаца износи 400 динара. За породичне посете, цена улазнице за родитеље кошта 600 динара по особи, а за децу од 7 до 17 година 150 динара.

Осим наведених попуста, улазнице за изложбу се неће наплаћивати лицима са инвалидитетом, предшколској деци, трудницама, приликом групних посета сваком 15. посетиоцу (уколико већ није одобрена нека друга врста попуста), професорима, доцентима, асистентима и студентима историје уметности, архитектуре, ликовних и примењених уметности уз показивање индекса или доказа о запослењу, као и члановима ИЦОМ-а, АИЦА, ИКТ, УЛУС-а, УЛУПУДС-а и других струковних удружења уз показивање чланске карте.
Осим наведеног, бесплатан улаз биће и на Дан отварања Музеја (20. октобар), али и сваке прве среде у месецу од 10 до 18 сати.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.860.982 посета
Тренутно на сајту: 341 посетилац(a)