Брнабић на митингу: Србија није подељена земља, опозиција нема програм 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Брнабић на митингу: Србија није подељена земља, опозиција нема програм
Trenutno na sajtu: 574       |       Podeli:
20.04.2019 | 0 коментар(а)



Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је на скупу „Будућност Србије“ у Београду да су грађани и власт ту да покажу

да Србија није подељена земља и подељено друштво.

Она је рекла да је Србија „једна, једнака, јединствена, земља нормалних људи у којој су важни рад и резултати“.

Они су ту да покажу да Србија није земља која ће подржати поделе на „сендвичаре и крезубе и ону такозвану грађанску елиту“, да је Србија јака и јединствена и да треба ставити тачку на то и на оне који желе да Србију поделе, рекла је Брнабић.

Према њеним речима, они који желе поделе окупили су се прошле суботе, а нико јођш није чуо њихов програм. Брнабић је први говорник на скупу који се одржава испред Народне скупштине. После концерта Аце Лукаса и Рибље Чорбе, химну Србије је отпевала Мари Мари. Емитован је и видео спот о кампањи „Будућност Србије“.

Брнабић је рекла да опозиција нема програм, већ јој је једино важно да је против председника Србије Александра Вучића.

Она је говорила против председника београдске општине Стари Град Марка Бастаћа, председника Народне странке Вука Јеремића и оснивача Савеза за Србију Драгана Ђиласа.

„Нисмо ми као Драган Ђилас који је овај град довео до банкрота. Који је успео и своју странку да доведе до банкрота. И странку и град и земљу“, рекла је Брнабић.

Она је председнике Покрета слободних грађана и покрета Двери, Сергеја Трифуновића и Бошка Обрадовића назвала браћом близанцима и рекла да „један прети и псује, а други бије“. „Успели су на сваком скупу некога у овој Србији да увреде. Успели су да ставе знак једнакости између покрета слободних грађана и покрета Двери“, рекла је Брнабић.

„Видите да није битно ни да ли си лево или десно, већ да си против Александра Вучића“, рекла је Брнабић.

ГЗС/ФоНет

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.079.373 посета
Тренутно на сајту: 575 посетилац(a)