Кренули радови на санацији фискултурне сале у Економско - трговинској школи 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Кренули радови на санацији фискултурне сале у Економско - трговинској школи
Trenutno na sajtu: 803       |       Podeli:
13.09.2017 | 0 коментар(а)



Пријепоље - У пријепољској Економско - трговинској школи кренули су радови на санацији фискултурне сале.

Вредност уговореног посла који заједничким средствима финансирају Европски ПРОГРЕС, Влада Швајцарске и општина Пријепоље износи око 100 хиљада евра, посао је поверен прибојској фирми “Декор инвест”, рок за завршетак радова износи 60 дана.

Санација фискултурне сале која деценијама није у функцији и не служи својој намени подразумева замену подова и столарије, затим неопходних молерских радова као и изградњу мокрог чвора. Опремањем сале у овој школи решиће се вишегодишње недаће ученика који су часове физичке културе обављали на стадиону ОРСИ и Хали спотова. Председник општине Пријепоље Драгољуб Зиндовић каже да ће са завршетом ових радова бити испуњена његова дугогодишња жеља као некадашњег ученика а касније и професора школе да она добије модерну спортску салу.

"Компликована законска процедура око одабира извођача радова проузроковала је да се са овом инвестицијом касни међутим она ће до почетка другог полугодишта бити реализована. Влада Швајцарске и Европски ПРОГРЕС обезбедили су нешто више од 91 хиљаду евра док је општина учествовала са 10 хиљада евра",  истакао је председник општине Драгољуб Зиндовић.

Ђаци Економско трговинске школе пре више од 30 година престали су да користе ову салу сада се надамо да ће од почетка другог полугодишта она опет моћи да се користи, казао је директор школе Ермедин Дуран.

"Радујем се у име свих ученика и спортиста у овом граду што ћемо добити савремену спортску салу. Изузев ђацима она ће служити и спортским екипама и рекреативцима у нашем граду", задовољно наглашава директор школе Ермедин Дуран.

Након реновирања зграде Основног суда, затим добијеног посла на санацији и доградњи зграде Општинске управе ово је трећа велика инвестиција у Пријепољу коју ће изводити прибојска фирма Декор инвест.


ПП Медиа / Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.052.163 посета
Тренутно на сајту: 801 посетилац(a)