МЗ Стари град обележила славу 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
МЗ Стари град обележила славу
Trenutno na sajtu: 481       |       Podeli:
03.06.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Месна заједница Стари град обележила је данас своју крсну славу,
Фото: ГЗС

Светог цара Константина и царицу Јелену. Прослави су присуствовали представници градског руководства, политичких странака, јавних предузећа и установа.

Слави присуствовали представници градског руководства, Фото: Гзс

Председник савета МЗ Стари град Јован Марковић подсетио је да је ово централна месна заједница у којој живи 25.000 становника. Марковић је похвалио све резултате постигнуте у току прошле године.

Јован Марковић, председник Савета МЗ Стари град, Фото: ГЗС

"Све што смо обећали грађанима Чачка, успели смо да завршимо. Урадили смо реконструкцију Градског трга и плато испред градске рупе и хотела ’Београд’. Недавно је завршена и расвета у улици Мила Ивковића. У току је и реконструкција градског бедема“, рекао је Марковић и додао да су све активности ове месне заједнице строго фокусиране на интересе града Чачка.

„За време пандемије  корона вируса смо се акативирали и делили пакете, као знак пажње грађанима, али и лекарима и медицинском сектору. Приоритет МЗ Стари град биће радови на фасасди зграде Завода за запошљавање, са циљем да сам центар града бољи и функционалнији“, закључио је Марковић.

Домаћин славе ове године био је Дарко Лишанчић.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


MZ Stari Grad slava gosti

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.109.273 посета
Тренутно на сајту: 482 посетилац(a)