Држава финансира изградњу котларнице на биомасу у Новој Вароши 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Држава финансира изградњу котларнице на биомасу у Новој Вароши
Trenutno na sajtu: 440       |       Podeli:
05.07.2022 | 0 коментар(а)



Нова Варош – Канцеларија за управљање јавним улагањима Владе Републике Србије и Општина

Нова Варош су потписали уговор у оквиру “Програма за обнову и унапредјење објеката у јавној својини у области образовања фаза ИИ” о изградњи котларнице на биомасу у склопу реконструкције Основне школе Живко Љујић.

Нова котларница ће испоручивати топлотну енергију Основној школи "Живко Љујић", Средњој школи, спортској дворани, згради општине, згради Библиотеке и Завицајног одељења музеја.

"Проширењем капацитета биће омогућено да се на исти систем прикључе и зграде Дома културе, Инеx-Пошта, управна зграда ДХЛЕ и зграда полиције. Вредност радова је 233 милиона динара за изградњу котларнице, топловода и подстаница. Очекује се расписивање јавне набавке у року од 7 дана након усагалашавања документације. Ова котларница це заменити постојеће 2 котларнице које су користиле фосилна горива (лоз уље и мазут) за сагоревање", навео је у свом посту на фејсбук профилу заменик председника општине Нова Варош Бранко Бјелић.

Наставак реконструкције Основне школе кроз изградњу котларнице је обећао председник државе Александар Вучић током посете Новој Вароши.

 

ПП Медиа / ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


nova varos kotlarnica gradnja biomasa drzava

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.445.255 посета
Тренутно на сајту: 440 посетилац(a)