Нови директор „Моравца” Милоје Војиновић, стари у „Комуналцу” Петар Домановић 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Нови директор „Моравца” Милоје Војиновић, стари у „Комуналцу” Петар Домановић
Trenutno na sajtu: 385       |       Podeli:
10.07.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - На данашњој седници Градског већа града Чачка прихваћен је предлог Комисије о именовању директора два јавна предузећа

и то Милоја Војиновића за Јавно комунлано предузеће „Моравац” из Мрчајеваца и Петра Домановића за ЈКП „Комуналац”, рекао је градоначелник Чачка Милун Тодоровић.

„Прихваћена је и одлука за повећање од 20 одсто већег борја деце у васпитним групама обе предшколске установе, Радост и Моје детињство. Имали смо 446 малишана који су остали ван система, а овом одлуком стварамо могућност за упис још 206 најмлађих суграђана. Иначе 650 деце похађа и приватне вртиће, по ком основу град Чачак издваја око 86 милиона годишње”, казао је Тодоровић.

Према његовим речима акционим планом ће се социјално збринути и радно ангажовати ромска популација, а спортским клубовима је додељено 1,38 милиона динара за набавку спортских реквизита.

„Усвојена је процена штете јунског невремена, коју ћемо ми упутити Канцеларији за управљање јавним улагасима. Комисија је донела решење по коме у шест чачанских села причињена штета износи 194 мииона динара. Веома забрињавајуће је да је скоро 85 одсто уништено воћарска и повртарска култура”, истакао је Тодоровић.

Градоначелник је додао да од 12 амандмана која су добијена на првих пет тачака дневног реда, а углавном су везана за заштиту животне средине и за комунални отпад, 10 је прихваћено. Од тога два постају саставни део текста, а два иду на скупштинску расправу.

ГЗС

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.458.166 посета
Тренутно на сајту: 386 посетилац(a)