Пролом облака у Чачку, јака киша падала дуже од 30 минута 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Пролом облака у Чачку, јака киша падала дуже од 30 минута
Trenutno na sajtu: 445       |       Podeli:
27.09.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Снажно олујно невреме невреме током поподневних сати погодило је Чачак. Киша
Фото: РИНА

која је непрекидно падала више од 30 минута на многим градским улицама оставила је потоп, а у појединим деловима града активирани су бујични потоци.

„Велика количина кише пала је на територији нашег града и због обилиних падавина вода се задржала у улицама, где је дошло до запушњења канализационе мреже на углу Улица Радише Поштић и Учитеља Мариновића. Код Основне школе „Вук Караџић” имали смо формирање језера и у Улици Данице Марковић такође забележена је већа количина воде”, казао је за РИНУ Братислав Зечевић из сектора цивилне заштите Града Чачка.

Фото: РИНА

На места где су формиране критичне тачке након обилних падавина послате су комуналне екипе како би отпад који је запушио канализациону мрежу, санирали и вода се повукла.

„Ништа нисмо препустили случају, оно што нас радује да након стварно огрмних падавина и провале облака и толике кише нисмо имали обиљне проблеме, па су оне критичне тачке које су и после мањих киша доводиле грађане у проблем саниране. Београдска и улица 66 у чачанском насељу Атеница до сада су биле критичне тачке, где се није могло ни аутом да пређе, сада ту нема ни трунке воде, тако да где се појаве критичне тачке решавамо одмах”, додао је Милан Бојовић директор ЈП Градац Чачак.

На сеоском подручју није забележена веће штета осим изливања мањих бујичних потока.

 

РИНА / ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak kisa

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.444.999 посета
Тренутно на сајту: 446 посетилац(a)