Већници сутра о усвајању годишњих извештаја о раду градских служби и Статуту града 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Већници сутра о усвајању годишњих извештаја о раду градских служби и Статуту града
Trenutno na sajtu: 746       |       Podeli:
12.03.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Председник Градског већа Милун Тодоровић заказао је за сутра 82. седницу на којој ће се наћи 54. тачке дневног реда.

На почетку заседања утврђиваће се предлог Статута града након чега ће се давати сагласност ЈУ „Туристичка организација Чачка” за приступање ТО западна Србија. Већници ће утврдити предлог одлуке о мрежи јавних основних школа на подручју града и одлуке о давању сагласноти на статут „Градског позоришта Чачак”. Утврђиваће се предлог плана генералне регулације за делове насељених места Мршинци и Слатина, секундарни центар. Наредне тачке односе се на давање сагласности за издавање у закуп пословног простора, отуђења градског грађевинског земљишта, озакоњење нелегалних објеката, споразумном давању непокретности која је била предмет експропријације као и размени непокретности.

Између осталог разматра ће се и усвајање годишњег извештаја о раду службе за буџетску инспекцију града за претходну годину као и извештај о раду Градске управе за финансије града. Одлучиваће се и о извештају о раду Градске управе за урбанизам и за друштвене делатности као и за локалну пореску администрацију, инспекцијски надзор за опште и заједничке послове, стручне послове и правобранилиштво.

Одлучиваће се о закључивању уговора о вршењу услуга Градске стамбене агенције за текућу годину као и поступку јавног кокурса за доделу средстава удружењима у вези извештаја Удружења о реализовању програма од јавног интереса у 2018. Разматраће се предлог стручне комисије за избор годишњих, односно посебних програма у области спорта у вези извештаја подносилаца програма о реализовању програма којима се остварује општи интерес. Последњих 17 тачака се односи на доношење решења о употреби средстава текуће буџетске резерве као и доношења решења по жалбама грађана.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.025.434 посета
Тренутно на сајту: 747 посетилац(a)