Проширење спортске сале 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Проширење спортске сале
Trenutno na sajtu: 620       |       Podeli:
09.05.2018 | 0 коментар(а)



Топола – У реновирање спортске сале Основне школе „Карађорђе“ локална самоуправа општине Топола је већ улагала значајна средства,

али потребно је њено проширење.

„Обављен је  разговор са државним секретаром Министраства омладине и спорта, Предрагом Перуничићем и са сигурношћу али још увек незванично могу рећи  да ће општина Топола из буџета Министарства добити средства у висини од 10.000.000 динара за пројекат проширења спорстске сале Основне школе „Карађорђе“ у Тополи“, рекао је председник Скупштине општине Топола, Драган Јовановић.

Да би спортске утакмице могле да се прате у што већем броју потребне су трибине, овим пројектом је њихова израдња и предвиђена.

„Тај пројекат је израдила општина Топола, подразумева проширење односно изградњу трибина сале како би се могао безбедно окупити већи број гледалаца. Та хала би могла да задовољи потребе до савезног ранга такмичења. Предрачунска вредност пројекта износи 20.000.000 динара. Тако би општина и министарство суфинасирали динар на динар. Радови би били завршени у овој години“, закључује Јовановић.

ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.849.379 посета
Тренутно на сајту: 620 посетилац(a)