Градоначелник Петковић посетио прворођену ужичку бебу у 2020. 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Градоначелник Петковић посетио прворођену ужичку бебу у 2020.
Trenutno na sajtu: 354       |       Podeli:
21.01.2020 | 0 коментар(а)



Ужице - Дечак Јован је прва беба рођена у Ужицу у новој години, само два минута после

поноћи. Он је треће дете у породици Рогић из Биоске, а осим њега отац Иван и мајка Данијела имају деветогодишњу ћерку Неду и шестогодишњег сина Богдана.

Градоначелник Ужица Тихомир Петковић и члан Градског већа Видоје Дрндаревић посетили су данас породицу Рогић и даривали прворођеног Ужичанина у 2020. години, наводи се на сајту града.

„Увек смо срећни кад долазимо у посету нашем прворођеном суграђанину, и наравно драго ми је да видим да је Јован рођен у једној патријахалној породици где три генерације живе заједно под истим кровом, раде и помажу једни другима“, навео је овом приликом градоначелник пожелевши Јовану да буде здрав, срећан, успешан и дуговечан.

Градоначелник је подсетио да Град Ужице годинама уназад пружа подршку рађању нових Ужичана и повећању наталитета, а од прошле године додатно подржава и рађање трећег детета.

Мајка Данијела и отац Иван истакли су да су веома поносни на своју децу и да им је Јован најлепши поклон за нову годину. Сестра Неда је рекла да је срећна што је добила још једног брата, коме је она дала име Јован и да воли да помаже мами око бебе.

Деда Маринко је, како каже, најпоноснији и најсрећнији деда на свету и пожелео да има још унучића.

Бака Рада је наводећи да и она са својим мужем има троје деце, коју су подгајили да буду добри људи и да поштено раде свој посао, истакла да је веома поносна на њих, као и на своје унучиће и да треба деца да се рађају кад су, како наводи, „тако добри и слатки“.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


UZICE TIHOMIR PETKOVIC BEBA POSETA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.902.390 посета
Тренутно на сајту: 354 посетилац(a)