Градоначелник Петковић посетио прворођену ужичку бебу у 2020. 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Градоначелник Петковић посетио прворођену ужичку бебу у 2020.
Trenutno na sajtu: 868       |       Podeli:
21.01.2020 | 0 коментар(а)



Ужице - Дечак Јован је прва беба рођена у Ужицу у новој години, само два минута после

поноћи. Он је треће дете у породици Рогић из Биоске, а осим њега отац Иван и мајка Данијела имају деветогодишњу ћерку Неду и шестогодишњег сина Богдана.

Градоначелник Ужица Тихомир Петковић и члан Градског већа Видоје Дрндаревић посетили су данас породицу Рогић и даривали прворођеног Ужичанина у 2020. години, наводи се на сајту града.

„Увек смо срећни кад долазимо у посету нашем прворођеном суграђанину, и наравно драго ми је да видим да је Јован рођен у једној патријахалној породици где три генерације живе заједно под истим кровом, раде и помажу једни другима“, навео је овом приликом градоначелник пожелевши Јовану да буде здрав, срећан, успешан и дуговечан.

Градоначелник је подсетио да Град Ужице годинама уназад пружа подршку рађању нових Ужичана и повећању наталитета, а од прошле године додатно подржава и рађање трећег детета.

Мајка Данијела и отац Иван истакли су да су веома поносни на своју децу и да им је Јован најлепши поклон за нову годину. Сестра Неда је рекла да је срећна што је добила још једног брата, коме је она дала име Јован и да воли да помаже мами око бебе.

Деда Маринко је, како каже, најпоноснији и најсрећнији деда на свету и пожелео да има још унучића.

Бака Рада је наводећи да и она са својим мужем има троје деце, коју су подгајили да буду добри људи и да поштено раде свој посао, истакла да је веома поносна на њих, као и на своје унучиће и да треба деца да се рађају кад су, како наводи, „тако добри и слатки“.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


UZICE TIHOMIR PETKOVIC BEBA POSETA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.017.082 посета
Тренутно на сајту: 868 посетилац(a)