Ускоро школа глуме у Чачку 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Ускоро школа глуме у Чачку
Trenutno na sajtu: 492       |       Podeli:
18.01.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Нема краја делатностима живота у којима Чачани имају главну улогу! Да, буквално главну улогу.

Владимир Јоцовић, глумац пореклом из Чачка, годинама гради ликове и преноси их на филмско платно, телевизију и националне и локалне театре.
Факултет драмских уметности завршава 2013. године у класи професора Дејана Цицмиловића и већ као студент друге године се прикључује Народном позоришту у Приштини као глумац - сарадник да би 2015. године постао члан УДУС-а и отишао у “слободњаке”. Неке од најзначајнијих улога су му у филмовима „Србија у великом рату" и „Панта Драшкић-цена части, где је тумачио лик Александра и Карађорђевића,ТВ серије „Швиндлери", „Убице мог оца”, „Камионџије д.о.о.  „Певачица”, представе „Чудо у Шаргану”, „Сан летње ноћи”, „Ивкова слава у Призрену” и многе друге. У његовој биографији је и неколико представа које је режирао попут: „Снежна краљица" (ДК Чачак), „Чекајући Марчела" (Театар Естет), „Мачор у чизмама" (ДК Чачак).

Овом Чачанину је указом војводе Колубарског Мише Весића додељен чин Српског четничког капетана за изузетне заслуге у промовисању Српског војника и сељака имајући у виду његове улоге као и то да слободно време најчешће проводи на свом имању узгајајући воће и поврће.

Од 2014. године почиње да се бави педагошким радом као асистент глумице Драге Ћирић, а касније и као драмски педагог и редитељ у Глумачкој радионици чачанског Дома културе који напушта крајем децембра 2020.
Постоје информације да се припрема да оснује нову школу глуме у Чачку, у којој ће поред њега предавања држати и гостујући професори из предмета техника гласа и сценски покрет...

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak gluma

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.489.752 посета
Тренутно на сајту: 492 посетилац(a)