Донета одлука о ребалансу буџета Општине Ивањица 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Донета одлука о ребалансу буџета Општине Ивањица
Trenutno na sajtu: 341       |       Podeli:
29.09.2020 | 0 коментар(а)



Ивањица - На трећој седници Општинског већа Ивањица донета је одлука о ребалансу буџета за 2020. годину коју би локални парламент

требао да изгласа на заседању заказаном за 1. октобар. Заменик председника општине Ивањица, Ненад Главинић, рекао је да су ребалансом обухваћене измене досадашњих одлука у вези једнократне новчане помоћи незапосленим породиљама и ђацима првацима као и у делу који се односи на пољопривреднике.

Веће је дало подршку сарадњи општина Ариље и Ивањица, ради заједничког обављања послова из области комуналних делатности. Када је реч о асфалтирању и ревитализацији путних праваца на територији општине Ивањица, председник општине, Момчило Митровић, рекао је да су осим постојећих ребалансом предвиђена још три путна правца у селима а од наредне године фокус ће бити на ужем градском језгру.

На данашњем Већу разматрани су и тачке везане за ЈКП „Ивањица”, спортске организације и пројекте који ће бити финансирани или суфинансирани из буџета локалне самоуправе.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ivanjica vece opstina

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.814.845 посета
Тренутно на сајту: 342 посетилац(a)