За модернизацију пословне зоне “Инова” 15 милиона динара 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
За модернизацију пословне зоне “Инова” 15 милиона динара
Trenutno na sajtu: 576       |       Podeli:
05.04.2019 | 0 коментар(а)



Нова Варош - У склопу Програма подршке развоју пословне инфраструктуре у 2019 години, општина Нова Варош

уз помоћ Министарства привреде ће извршити реконструкцију спољне хидрантске мреже пословне зоне „Инова“. Реализацијом овог пројекта пословна зона “Инова” ће бити комплетно опремљена за нове директне инвестиције и отварање нових радних места, наиме отварају се услови за потписивање још 2 уговора са новим компанијама које би запослиле најмање 40 нових радника.

Министарство привреде овај пројекат вредан 15 милиона динара финансира у износу од 13,5 милиона (90%), општина Нова Варош финансира преосталих 1,5 милиона (10%), као и вредност ПДВ у износу од 3 милиона динара.

,,Модернизација пословне зоне “Инова” у Кокином броду је приоритет чији је значај препознало Министарство привреде, и ово није први пројекат у пословној зони “Инова” које је Министарство привреде финансирало, наиме 2016 године је одвојено 26 милиона динара за санацију кровног покривача, адаптацију и санацију подова у производној хали", казао је за “ПП Медију” помоћник председника општине Бранко Бјелић.

Пословна зона “Инова” располаже са 24.000 м2 пословног простора, у којем тренутно послују 2 правна субјекта који запошљавају 80 радника.

ГЗС / ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.929.959 посета
Тренутно на сајту: 577 посетилац(a)