Новогодишњи поклони за више од 1.000 прибојских малишана 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Новогодишњи поклони за више од 1.000 прибојских малишана
Trenutno na sajtu: 462       |       Podeli:
29.12.2016 | 0 коментар(а)



Прибој - Прибој се прошлонедељном Одлуком Општинског већа, сврстао у групу општина у Србији који одустали од скупих дочека Нове године



и средства за ту намену определили за социјално угрожену децу. Обележавање Новогодишњих празника за најмлађе Прибојце и ове године ће бити подржано од локалне самоуправе са поделом више од 1.000 поклон пакетића децио у сеоским Месним заједницама и деци са посебним потребама. Уз украшене и окићене градске улице, предпразничну атмосферу у Прибоју обележавају и Новогодишње приредбе у предшколским и школским установама.

Никада лепше окићен и украшен град уз први снег, додатно подгревају предпразничну атмосферу у Прибоју. Евидентан је и већи број студената и гостију из дијаспоре који су се одлучили  да Новогодишње и Божићне празнике дочекају у Прибоју. Према речима прибојских угоститеља, аранжмани за дочек Нове 2017. упркос кризи, иду сасвим добро и најављују  добар провод у граду у „најлуђој ноћи“. Задњу седмицу у старој години, по традицији обележавају предшколци са новогодишњим приредбама, а деца и васпитачи из предшколске установе „НЕВЕН“ потрудили су се да направе велики Новогодишњи сајам у просторијама вртића у Старом Прибоју.

Традиционална подела Новогодишњих пакета за децу у сеоским МЗ и удружењима ОСИ, трајаће сутра и прекосутра уз програм са Деда Мразом и музичарима. Више од 1.000 малишана ће добити поклоне према заказаном распореду у сеоским школама у 10. МЗ, и у просторијама Удружења за церебралну и дечију парализу, МНРО, Савеза слепих, Црвеног крста, РВИ И ППБ, као и деца која се 30.децембра затекну у прибојској болници.

Горан Рековић 

Опширније можете погледати  у прилогу који је емитован у Дневнику западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.498.015 посета
Тренутно на сајту: 463 посетилац(a)