Данас у Чачку почињe са радом паркинг сервис, робна пијаца и угоститељски објекти 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Данас у Чачку почињe са радом паркинг сервис, робна пијаца и угоститељски објекти
Trenutno na sajtu: 636       |       Podeli:
04.05.2020 | 0 коментар(а)



Чачак – Од данас, у пуном капацитету, почиње са радом ЈКП “Паркинг сервис”, рекао је за
Илустрација, фото: ГЗС

Глас западне Србије директор овог предузећа, Зоран Благојевић. Он је истакао да ће до укидања забране кретања, паркинг сервис наплаћивати услуге у периоду од седам до 17 сати, а од четвртка 7. маја, радиће у редовном термину од седам до 22 сата.

Правила су остала иста, а цене наших услуга непромењене”, нагласио је Благојевић.

Са радом данас почиње и Робна пијаца у Љубићу, Кванташка ће радити по устаљеном распореду од четвртка 7. маја, што значи од два сата ујутру до 12 сати, а до тада због забране кретања која је још увек на снази од пет ујутру до 12. Сточна пијаца почеће са радом у петак 8. маја.

Штаб за ванредне ситуације донеће одлуку да ли ће се 14. маја одржати традиционални Вашар”, казао је директор ЈКП “Комуналац” Петар Домановић.

Угоститељски објекти такође би требало да данас отворе врата својим гостима. Они ће радити по препорукама надлежних институција, што подразумева да се на отвореном простору у баштама мора држати социјална дистанца и користити заштитна средства, а у затвореном простору на исти начин, уз поштовање осталих мера које су и до сада важиле за било који затворени простор.

У већини чачанских локала су за викенд запослени вршили припреме, чистили подове, прозоре, баште, размештали столове и столице, тако да гости буду на прописаном одстојању једни од других.

Према речима власника кафића “Дистрикт” Данила Пауновића, у његовом локалу ће се за почетак вршити шалтерска продаја кафе и цеђених сокова, док ће се у башти седети по прописаним правилима.

“Конобари ће носити маске и рукавице, али и визире, локал је дезинфикован, стигле су и дезобаријере”, казао је за Глас западне Србије Пауновић.

 

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak parking pijaca kafici korona epidemija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.957.644 посета
Тренутно на сајту: 637 посетилац(a)