РХМЗ поручује: До петка ледени дани 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
РХМЗ поручује: До петка ледени дани
Trenutno na sajtu: 341       |       Podeli:
26.02.2018 | 0 коментар(а)



До петка се у Србији очекују ледени дани, при чему ће најнижа температура бити од -12 до -7 Целзијус, а у четвртак и до -17 Целзијуса,

а највиша од -8 до -3 степени, саопштио је РХМЗ.
До краја дана очекује се повећање висине снежног покривача, у већем делу од 5 до 10 центиметара, на истоку око 20 центиметара.

У петак и ујутро у суботу киша која ће се местимично ледити на тлу. У уторак ће бити облачно са снегом и веома хладно, ледени дан. Током дана мање повећање висине снежног покривача.

Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни, у јузном Банату, доњем Подунављу и планинама источне Србије, јак, уз стварање снежних наноса. Најнижа температура од -12 до -6, највиша дневна од -7 до -4 степена Целзијуса.

У Београду у уторак облачно, повремено са снегом и веома хладно. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни. Температура без већег колебања око -7 Целзијуса.
Током ноћи између среде и четвртка краткотрајно разведравање.

У четвртак ујутро изузетно хладно, у већини места најнижа температура од - 16 до -13 Целзијуса.

Током дана постепено наоблачење са југозапада, касније после подне и увече местимично са снегом. У петак мало топлије, облачно са снегом и кишом која ће се местимично ледити на тлу.

Од четвртка до недеље у косавском подручју јак југоисточни ветар.

Затим, до краја периода претежно облачно, местимично са кишом, на планинама са суснезицом и снегом, само у понедељак без падавина.

Извор: Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.374.627 посета
Тренутно на сајту: 342 посетилац(a)