Изложба Иване Кнежевић у Чачку 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Изложба Иване Кнежевић у Чачку
Trenutno na sajtu: 574       |       Podeli:
12.01.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Перспективна уметница из Чачка, Ивана Кнежевић (дизајнер ентеријера) тренутно своје слике (апстрактни експресионизам,

комбинонована техника на дрвету) излаже у Београду и Галерији Петак (од 4. до 14. јануара) али 17. јануара 2018. године ће имати своју прву самосталну изложбу у родном граду Чачку - Ликовни салон Дома културе у 19:00 часова.

Ивана већ дуго времена после завршених студија у Нишу живи и ствара у Чачку, иза себе има велики број групних и сад већ пар самосталних изложби ( Врбас 7.-18 октобра 2017. и Београд 4.-14. јануар 2018. године). Њен рад критика карактерише као као изузетно оргиналан и занимљив, колорит њених слика весели и привлачи посматрача у вртлог позитивнер енергије и закарани свет пун јарких боја и емоција. У бројним слојевима њених слика задржана је арматура чврстог цртежа допуњена спирално савијеним жицама и облицима који њене слике воде у освајање треће димензије.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.513.908 посета
Тренутно на сајту: 575 посетилац(a)