Јединствена кружна тура „Чаробни туристички прстен” 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Јединствена кружна тура „Чаробни туристички прстен”
Trenutno na sajtu: 761       |       Podeli:
31.03.2018 | 0 коментар(а)



Бајина Башта - „Чаробни туристички прстен” је јединствена кружна тура која омогућава туристима

да путовање пругом, језером, реком и друмом посете најатрактивније туристичке локалитете, културно-историјске знаменитости и природне лепоте на подручју Бајине Баште, Ужица и Вишеграда.

Кружна тура подразумева путовање „Шарганском осмицом“, посету Дрвенграду у Мокрој Гори, одлазак друмом у Национални парк Тара и Бајину Башту. Потом следи пловидба туристичким бродом језером Перућац и кањоном реке Дрине, обилазак Вишеграда, моста Мехмед-паше Соколовића, Андрићграда и других знаменитости на том подручју.

Горан Глишић из Туристичке агенције „Таратурс” Бајина Башта каже да промоцију „Чаробни туристички прстен” раде са партнерима „Цептер хотел” и ББ Клековача. Према његовим речима до сада је пријављено 170 учесника из Црне Горе, Хрватске, БиХ, Македоније, Словеније.

Горан Глишић из Туристичке агенције „Таратурс” Бајина Башта, фото: ГЗС

„Првог дана сви учесници моћи ће да обиђу погон ББ Клековаче а у току вечере где је предвиђено дружење уз музику моћи ће да се дегустирају производи дестилерије. Следећег дана, сада већ 170 ученика, делимо у две групе. Једна група ће ићи на брод „Grizzly 2” и они иду за Вишеград, док ће друга група ићи у Мокру Гору и обилазити Дрвенград а затим возом за Вишеград. У повратку ће се групе заменити, они који су дошли возом враћаaју се бродом и обрнуто. Увече је у хотелу организован пригодан програм. Трећег дана обилази се средњовековни манастир Рача поред Бајине Баште и чувени видиковац на Тари, Бањска Стена, одатле се спуштамо на Перућац где ће бити ручак у ресторану „Врело” и завршетак дружења”, каже Глишић.

 

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.028.742 посета
Тренутно на сајту: 762 посетилац(a)