ECDL сертификати за запослене у школама и општинским предузећима 


Danas u Srbiji veoma toplo: Najviša dnevna temperature do čak 33 stepena              Sutra otvaranje nove pumpe na auto - putu „Miloš Veliki” u smeru ka Beogradu              Grejna sezona zvanično se završava danas              Da su danas lokalni izbori u Gornjem Milanovcu SNS osvojila bi više od 53 odsto glasova             

 
ECDL сертификати за запослене у школама и општинским предузећима
Trenutno na sajtu: 341       |       Podeli:
06.11.2018 | 0 коментар(а)



Пожега - ECDL сертификате или Европске рачунарске возачке дозволе добило је још 194 Пожежана запослених у школама и општинским предузећима.

Након запослених у Општинској управи и Основном суду у Пожеги, обуку за коришћење персоналног рачунара и основних програмских апликација у претходном периоду прошли су и нови полазници. У петак су уручени и сертификати кандидатима из пожешких основних и средњих школа, вртића, Народне библиотеке, Спортско - културног центра, Туристичке организације и Развојне агенције. То је само један од корака који ће омогућити да електорнска управа на локалном нивоу убудуће боље функционише. Душко Ђорђевић, заменик начелника општинске управе, каже да је Пожега једна од 60 локалних самоуправа у Србији у којима је програм „Swiss PRO” започео израду процене и анализе тренутног стања е-управе. Након сагледавања стања приступиће се изради акционог плана, проналажења донатора и унапређењу.

„Кад се акциони план донесе и кад се буде проценило стање, онда ћемо тачно имати у виду уз помоћ којих донаторских организација ћемо да унапредимо стање наше опреме и софтвера. Сада се физички доносе папири, а на овај начин биће много олакшано службеницима, али и грађанима и привредницима, а изисткиваће и мање трошкове”, рекао је Ђорђевић.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


pozega sertifikati licence

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.112.715 посета
Тренутно на сајту: 341 посетилац(a)