ФРА се нада купцу 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
ФРА се нада купцу
Trenutno na sajtu: 572       |       Podeli:
21.12.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Директор Фабрике резног алата (ФРА) Милан Видаковић каже да је у свакодневној комуникацији
Директор ФРА Милан Видаковић, фото: ГЗС

са државним секретаром у Министарству привреде Драганом Стевановићем како би што пре била завршена конверзија и фабрика била припремљена за евентуалног купца као и да му у многоме помаже градоначелник Милун Тодоровић.

“У ФРА никада није урађено билансно чишћење, није била у плану за приватизацију, чак ни ону лошу када су бројна предузећа продата будзашто, па самим тим није урађена ни припрема. Нама је у интересу да то урадимо што пре, предамо одржив план како би могли да очекујемо да се јави купац”, казао је за Глас западне Србије директор ФРА Видаковић.

Он је истакао да у фабрици прижељкују страног инвеститора, али и да постоје индиције да је врло могуће да је за куповину фабрике заинтересован конзорцијум домаћих фирми, који имају намеру да наставе производњу у овом некадашњем чачанском гиганту.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak fra prodaja milan vidakovic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.164.693 посета
Тренутно на сајту: 573 посетилац(a)