Шверцовао хард дискове 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Шверцовао хард дискове
Trenutno na sajtu: 402       |       Podeli:
01.06.2018 | 0 коментар(а)



Ужице - Припадници Министарства унутрашњих послова у Пожеги запленили су 1.050 комада хард дискова без доказа о пореклу, чија се вредност процењује на око 800.000 динара.

Полиција је приликом контроле саобраћаја, у месту Пријановићи, у аутомобилу „форд“, пожешких регистарских ознака, којим је управљао тридесетшестогодишњи мушкарац из Пожеге, пронашла 15 картонских кутија са хард дисковима.

Сумња се да је он ове дискове из Мађарске нелегално превезао преко државне границе.

По налогу Основног јавног тужилаштва у Пожеги, против осумњиченог биће поднета кривична пријава због постојања основа сумње да је извршио кривично дело недозвољена трговина.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.917.251 посета
Тренутно на сајту: 402 посетилац(a)