Усвојен трећи ребаланс буџета 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !             

 
Усвојен трећи ребаланс буџета
Trenutno na sajtu: 472       |       Podeli:
27.11.2019 | 0 коментар(а)



Ужице - Према усвојеном ребалансу градски буџет сада износи 3,127 милијарде динара или

285 милиона више од оног основног из децембра прошле године, наводи се на сајту града. Трећи ребалансом буџет је увећан за 42 милиона динара и тај новац биће употребљен у инвестиције у области инфраструктуре и чишћење и уређење града. У складу са динамиком извршења позиција и радова, извршене су и прерасподеле између постојећих буџетских апропријација. На овој седници прихваћен је и извештај о деветомесечном извршењу буџета и о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања градских јавних предузећа.

Усвојени су годишњи програм Предшколске установе, њихов извештај о раду у претходној радној години, као и измене програма пословања Стана, Великог парка и Ужице развоја. Одређена је просечна цена квадратног метра одговарајућих непокретности која се примењује код утврђивања пореза на имовину за наредну годину и усвојене одлуке о градским управама и о неизграђеном грађевинском земљишту на територији града а које се користи искључиво за гајење биљака, садног материјала и шума како би се код основице за порез на имовину сврстало у пољопривредно, односно шумско земљишта.

Одлучено је да се право својине земљишта и непоректностима на Аеродрому Поникве са града Ужица пренесе на Републику Србију и прихаћени су посебни услови за издавање информације о локацији и локацијским условима на простору Генералног плана Ужица.

Др Данијели Маринковић продужен је мандат в.д. директора Дома здравља и извршена именовања и измене у управним и надзорним одборима, школским одборима и саветима родитеља и за заштиту и унапређење животне средине.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


uzice skupstina rebalans budzet

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.304.020 посета
Тренутно на сајту: 472 посетилац(a)