Краћи часови у школама могући од 6. октобра 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Краћи часови у школама могући од 6. октобра
Trenutno na sajtu: 345       |       Podeli:
04.09.2017 | 0 коментар(а)



Први час данас није одржан у 438 школа у Србији, потврђено је у Синдикату образовања Србије.

Синдикат најављује скраћење часова на 30 минута од 6. октобра уколико се материјални положај просветара током септембра не побољша.

"Синдикат образовања Србије има чланство у 654 школе. Уколико се материјални положај просветара током септембра не побољша, од 6. октобра ћемо имати скраћене часове на 30 минута и протесте по Србији", рекла је за Н1 председница Синдиката образовања Србије Валентина Илић.

Председник Синдиката радника у просвети Србије Слободан Брајковић, за Н1 је рекао да први час неће бити одржан у 650 школа.

Као што су раније најавили, Синдикат образовања Србије и Синдикат радника у просвети Србије данас штрајкује тако што неће одржати први час у обе школске смене. На исти начин је 1. септембра штрајковао и Грански синдикат просветних радника Србије "Независност", док је Унија синдиката просветних радника Србије у петак часове скратила на 30 минута, док је у више градова одржан протест чланова тог синдиката.

Аутор: Н1




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.908.942 посета
Тренутно на сајту: 346 посетилац(a)