ЈКП „Комуналац“ дезинфикује јавне површине 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
ЈКП „Комуналац“ дезинфикује јавне површине
Trenutno na sajtu: 439       |       Podeli:
19.03.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - ЈКП „Комуналац” Чачак, у координацији са Градским штабом за ванредне ситуације Града Чачка

од данас почиње дезинфекцију јавних површина из своје надлежности.

Дезинфекција јавних површина ће се вршити по динамици утврђеној на Градском штабу за ванредне ситуације, у коме имају учешће између осталих, директор Опште болнице у Чачку, директор Дома здравља и директор Завода за јавно здравље:

  • Од 16 часова на простору градских пијаца,
  • Од 20 часова градске јавне површине по утврђеним приоритетима

 

Приоритети:

Приоритет су круг градске Болнице, улице и круг око Дома здравља и Завода за јавно здравље (Краља Петра Првог, Веселина Миликића, Учитељска…).

Дезинфекција ће се у складу са договореном динамиком.

Радници који раде на дезинфекцији јавних површина после 20 часова, односно за време забране кретања, поседују све потребне дозволе, у складу са законом. 

За дезинфекцију се користи Натријум хипохлорит раствор (NaOCl),који ће се наносити односно прскати прскалицама постављеним на комунална возила, а користиће се и ручне прскалице за мање приступачна места. 

Директор ЈКП „Комуналац” Чачак, др Петар Домановић је рекао да је предузеће предузело све расположиве мере у спречавању ширења Корона вируса међу запосленима

„Дајући свој максимум у овој борби, апелујемо на грађане да свакако без преке потребе не излазе напоље, а да у колико су у могућности, уклоне своја возила са јавних површина, како бисмо несметано могли да их дезинфикујемо, што је у општем интересу. Молимо наше суграђане да затварају контејнере након одлагања смећа и да за то користе, где је могуће, ножне папуче контејнера, како би избегли контакт са контејнером, а да у комуникацији са нашим радницима на терену држе растојање од два метра, како због сопствене, тако и због заштите наших радника, који без обзира на ванредно стање раде 24 часа дневно“, казао је директор Домановић.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


JKP KOMUNALAC DEZINFEKCIJA JAVNE POVRSINE KORONA VIRUS

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.145.117 посета
Тренутно на сајту: 440 посетилац(a)