Ево које железничке линије од данас раде у западној Србији и по ком реду вожње 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Ево које железничке линије од данас раде у западној Србији и по ком реду вожње
Trenutno na sajtu: 351       |       Podeli:
04.05.2020 | 0 коментар(а)



Чачак, Краљево, Пожега, Ужице - Возови за превоз путника у унутрашњем саобраћају почињу
Илустрација, фото: ГЗС

постепено да саобраћају од данас.

Возови у унутрашњем саобраћају од данас почињу постепено да саобраћају у Србији на краћим релацијама, док ће се возови на дужим релацијама као што је Београд – Бар уводити како се буду ублажавале мере.

Због тога ће, како се наводи у обавештењу предузећа“Србија воз” ад, на барској прузи за почетак, саобраћати само воз од Београда до Ваљева.

Што се тиче осталих железничких линија у западној Србији, од данас ће саобраћати воз на релацији Краљево – Чачак. Воз ће из Краљева за Чачак кретати у 07:15 часова, као и из Чачка за Краљево у 08:10 часова.

Воз на релацији Краљево – Ужице. На ужичку железничку станицу ће стизати воз који из Краљева за Ужице полази у 06:31 часова, а из Ужица за Краљево ће се враћати у 09:17 часова.

Такође возови на релацији Краљево - Пожега полазиће из Краљева у 10:00 и у 12:35 часова, као и из Пожеге за Краљево у 12:35 и у 15:07 часова.

Што се тиче рада путничких благајни оне ће такође од данас радити по привременом радном времену. Благајна у Чачку и Ужицу радиће од седам до 15 сати, у Пожеги од 7. 30 до 15. 30 и у Краљеву од шест до 17 часова.

Путници су дужни да приликом путовања, а у циљу спречавања ширења заразне болести COVID-19, обавезно користе заштитна средства маске и рукавице, држе безбедну дистанцу и прате упутства кондуктера и обележја у и на возу.

„Србија Воз“ а.д. саопштио је да је предузео прописане мере заштите путника и возопратног особља. Обављена су додатна чишћења возова, што подразумева дезинфекцију подова, стаклених и металних површина, као и свих осталих површина са којима путници долазе у контакт приликом путовања.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak kraljevo pozega uzice voz saobracaj linije zapadna srbija

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.902.716 посета
Тренутно на сајту: 351 посетилац(a)