СДП: Зиндовићу, помешали сте Алема и ПП Медиа са Санџак ТВ 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
СДП: Зиндовићу, помешали сте Алема и ПП Медиа са Санџак ТВ
Trenutno na sajtu: 514       |       Podeli:
20.04.2019 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Општински одбор Санџачке демократске партије (СДП) издао је саопштење
Илустрација, фото: ГЗС

за медије у којем осуђује поступак председника општине који је жестоко вербално напао новинара и власника портала ПП Медиа Алема Ровчанина, запретивши да ће га “научити памети”, због објављивања информације да је најмање напредњака у Златиборском округу, отишло на митинг подршке у Београд, управо из Пријепоља.

Саопштење преносимо у целости:

“Не разумемо потребу функционера СНС да за све своје проблеме тражи кривца у СДП – у, јер нас најмање занима колико је њихових чланова, а колико чланова других политичких странака отишло за Београд, да ли су полупразни или препуни аутобуси. То нека они објашњавају својим надређенима који то прате. Ко плаћа аутобусе и сендвиче то треба да занима грађане и њима треба неко то да објасни. Ко је упропастио привреду општине Пријепоље то сви знају и ко је владао Пријепољем деведесетих. А зна се и ко је поново покренуо Текстилни комбинат, Тргопек, Соколицу, Индустријску зону, ко је подигао пољопривреду, изградио нове мостове, водовод Бродарево, нове путеве и улице, спортске терене... Господо из СНС а, Пријепоље је у периоду од 2004. до 2016. године било далеко испред свих градова у окружењу по свим параметрима.

Које је то "велике" паре Алем добио док је СДП био на власти, можда су господа из СНС-а нешто помешали, није он новинар Санџак Телевизије којој сваке године уплаћујете милионске суме.

А тајкуна и људи који су се на брзину обогатили у СДП-у нема. Него боље би било да објасните грађанима због чега је из Општинске касе плаћено агенцији "Халал" осамдесет хиљада евра и за шта, да објасните зашто је у прва три месеца исплаћено преко 300 хиљада евра за судске пресуде по основу тужби за уједе паса и сл. Зашто се једној прибојској фирми на силу дају послови и плаћа знатно преко уговорених вредности, јел се тако чува буџет од тајкуна? Јесмо ли ми можда плаћали милионске суме фирми преко које се перу опшинске паре или сте то заборавили?

Молимо вас да СДП оставите на миру и да поведете рачуна о хигијени града, депонији која је постала симбол ваше владавине као и о саобраћајном колапсу због моста којег сте разрушили, а нарочито поведите рачуна на који начин трошите буџетски новац јер о томе ћемо редовно обавештавати грађане а и надлежне органе уколико буде потребе.

Господо из СНС-а позабавите се сами собом и градом који сваким даном напушта све више младих људи. То грађане боли и занима, а не колико и ко је ишао за Београд”, наводи се у саопштењу ОО СДП из Пријепоља.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje sdp zindovic saopstenje alem rovcanin pp media

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.153.145 посета
Тренутно на сајту: 515 посетилац(a)