Недимовић обишао општину Крупањ и позвао произвођаче да конкуришу за субвенције 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Недимовић обишао општину Крупањ и позвао произвођаче да конкуришу за субвенције
Trenutno na sajtu: 475       |       Podeli:
24.02.2021 | 0 коментар(а)



Крупањ – Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде у Влади Србије, Бранислав Недимовић, посетио је општину Крупањ и том приликом
Недимовић обишао општину Крупањ и позвао произвођаче да конкуришу за субвенције, Фото: РИНА

са локалном самоуправом, али и председницима општина Љубовија и Мали Зворник, разговарао о горућим проблемима из ресорних области, преноси РИНА.

„Пољопривредници овог краја нису заборвљени. Током марта почеће се са исплатом субвенција за све пољопривредне произвођаче који су носиоци газдинства, а овом приликом упућујемо и велики позив свима да се пријаве за програм субвенција који релаизујемо у сарадњи са Светском банком, а који подразумева да 50 одсто се добије неповратно, 40 одсто кроз кредит и само 10 одсто остаје да уложи пољопривредник. Данас је такође, било речи о санацији речног корита у Крупњу, што је пројекат од великог значаја за овдашње грађане“, нагласио је Недимовић.

Министар је истакао да је претходна, 2020. година била рекордна кад је у питању пољопривредна производња у Србији и да очекује да ће ова бити једнако добра.

„Имали смо рекордан извоз кукуруза, пшенице, а остварен је профит од 1,8 милијарди динара. То је последица свих активности које смо предузимали претходних година и доказ да се труд и рад увек исплате. Наш фокус је на грађанима који имају конкретне проблеме, као што су били у говедарству и млекарству и помогли смо тим људима“, изјавио је Недимовић.

 

 

 

 

РИНА / ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


NEDIMOVIC KRUPANJ SUBVENCIJE POLJOPRIVREDNICI

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.142.163 посета
Тренутно на сајту: 476 посетилац(a)