СНС Г. Милановац: Народ је рекао кога жели на власти, бивши чланови ДОС – а показали шта знају за време својих мандата 


Danas u Srbiji veoma toplo: Najviša dnevna temperature do čak 33 stepena              Sutra otvaranje nove pumpe na auto - putu „Miloš Veliki” u smeru ka Beogradu              Grejna sezona zvanično se završava danas              Da su danas lokalni izbori u Gornjem Milanovcu SNS osvojila bi više od 53 odsto glasova             

 
СНС Г. Милановац: Народ је рекао кога жели на власти, бивши чланови ДОС – а показали шта знају за време својих мандата
Trenutno na sajtu: 347       |       Podeli:
03.10.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац – Информативна служба Општинског одбора СНС у Горњем Милановцу у Саопштењу за медије истиче

да окупљена опозиција у њиховом граду нема никакав кредибилитет:

Путујући циркус на челу са Стаматовићем, Обрадовићем, Јеремићем, Ђиласом и осталим тајкунима свакодневно прети насилним отимањем власти у Србији, крвопролићем и физичком одмаздом председника Републике Србије Александра Вучића, његове породице и чланова Српске напредне странке. Прети се силовањем премијерке Ане Брнабић, а на локални ниво покушава да се пренесе тај непојмљив излив насиља и простаклука који је запањио целу Србију преко такозване „једине праве опозиције“ у Горњем Милановцу.

Такозвана „једина права опозиција“ у Горњем Милановцу окупља појединце из пропалог ДОС-а који су на жалост били носиоци власти за чије је време неколико хиљада наших суграђана остало без посла и на улици без икаквих примања. У то време ти исти појединци енормно су се обогатили, а себе, чланове својих породица и пријатеље удомили у државна предузећа и установе и са тих високих положаја најбезочније нападају систем који их храни.

Народ је до сада на демократским изборима показао да му не пада на памет да на власт и на своју грбачу поново доводи гомилу штеточина која га је опљачкала и осиромашила већ да жели и подржава нормалну, усправну, економски снажну и успешну Србију какву гради и за какву се бори председник Републике Србије Александар Вучић.

Резултати рада председника Александра Вучића су суфицит у буџету Републике Србије од преко 400 милиона евра, стопа незапослености која је пала испод 12% док је у је у њихово време била 24% као и директне стране инвестиције које у првих пет месеци износе 1,161 милијарди евра и које ће до краја године износити 2,6 милијарди евра.

Подсећамо наше суграђане да су председник Републике Србије Александар Вучић и Влада Републике Србије дала огромну подршку власти у Горњем Милановцу и путем пројеката издвојила средства више од три годишња буџета општине за развој Горњег Милановца“, написано је у Саопштењу Информативне службе ОО СНС у Горњем Милановцу.

 

Глас западне Србије

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


stranka. dos napredna

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.112.955 посета
Тренутно на сајту: 348 посетилац(a)